Air2G2 beluchter van Campey in Nederland

De vgr-groep maakt bekend dat de bodembeluchter Air2G2 van fabrikant Campey eind deze maand in Nederland en België beschikbaar is.

De Air2G2 is een zelfrijdende traploos aangedreven machine die met drie lansen lucht in de bodem injecteert. Met beluchten worden storende lagen van de wortelzone doorbroken, zonder dat het zichtbaar is aan de oppervlakte.

De lucht wordt, zo meldt de vgr-groep, zowel verticaal als horizontaal geïnjecteerd over een werkbreedte van 1,5 meter tot een diepte van 25 cm. De motor van de AIR 2G2 is een 20 pk Honda, die naast de compressor ook hydrostatische wielen aandrijft.

Air2G2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.