Jubileum voor Iseki op Nederlandse markt

Pers bericht 40 jaar Iskei - SF450_resizeHet Japanse merk Iseki is veertig jaar op de Nederlandse markt. Vier decennia geleden werden vooral tweewielige trekkers verkocht, later kwamen daar de vierwielige TX trekkers bij. In Nederland is Van der Haeghe uit Geldermalsen importeur van Iseki.

Naast trekkers breidden de Japanners hun gamma uit met dieselzitmaaiers en frontmaaiers. Iseki meldt dat toen de compacttrekkers in opkomst waren, haar trekkers met name bij gemeenten en golfbanen gebruikt werden.

In het jubileumjaar introduceert Iseki onder meer een nieuwe 12 kW (17 pk) compacttrekker en trekkers met vermogens van 60 tot 73 kW (80 tot 100 pk).

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.