Graaflaadcombinatie voor recreatiepark

Graaflaadcombinaties zijn in ons land bepaald geen hardlopers; ze scoren vooral als de nadruk ligt op allround in plaats van op capaciteit, oftewel één machine in plaats van twee.  Net als recreatiepark ‘de Wilgenplas’ kunnen ook hoveniers daarvan profiteren.

Mechaman-TPT-20mei14De graaflaadcombinatie is een graafmachine en wiellader in één. De 3CX-4 TE van JCB is daarmee volgens parkmanager Jacco van der Putten (rechts op de foto) ideaal voor al het grondwerk en onderhoud op de Wilgenplas, een bungalowpark met zwem- en viswater in Maarssen. Het park heeft al langjarige ervaring met graaflaadcombinaties, ook van andere merken. De 3CX-4 TE heeft de 92 pk sterke Ecomax-motor van JCB zelf. Verkoopadviseur Harm Deckers (links) van JCB in Waardenburg zegt daarover: “De motor voldoet aan de huidige emissie-eisen (Tier4i) zonder gebruik te maken van AdBlue en/of een roetfilter.” De 3CX-4 TE is standaard voorzien van vierwielaandrijving. In Maarssen heeft hij een 6-in-1-klembak met vorken aan de voorzijde, vering op de laadarmen en een telescopische lepelsteel aan de achterzijde.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.