Laatste serie schamelwagens van Veldhuizen

Veldhuizen biedt momenteel uit voorraad een laatste serie schamel- en semi-diepladers van 3,5 ton aan. De reden hiervoor is dat er vanaf 1 november 2014 geen nieuwe schamelwagens met oploop remsysteem gekeurd mogen worden.

Beide uitvoeringen zijn voorzien van een versterkt remsysteem, een vooras van 2.000 kg en twee achterassen van 2.700 kg. De zware assen, gecombineerd met een hardhouten laadvloer en een versterkt chassis,  zijn berekend voor beladingen tot 5.000 kg.

Veldhuizen hanteert een inruilwaarde tot 40 procent voor aanhangwagens van eigen merk tot 10 jaar oud.

20140925 Veldhuizen

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.