Nieuwe Kobelco SK35SR voor Blijleven

Loon- en verhuurbedrijf G. Blijleven uit Zevenhoven heeft een nieuwe Kobelco SK35SR in gebruik genomen. De minigraver wordt aangedreven door een Yanmar 3TNV88 4-takt dieselmotor met drie cilinders en directe injectie.

De SK35SR weegt 3.720 kg en heeft een rijsnelheid van 4,5 kilometer per uur. De motor levert 22,5 kW. De inhoud van de brandstoftank is 38 liter.

Blijleven houdt zich bezig met de verhuur van machines en werkzaamheden in de agrarische sector. De wortels liggen dan ook in de agrarische sector want de vader en oprichter van deze firma begon ooit als agrariër. Tegenwoordig werkt men bij Blijleven met vijf vaste en ervaren medewerkers aan veel verschillende projecten.

Kobelco

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.