Favoriet

Verzorging

Husqvarna lanceert nieuwe combigereedschappen

Husqvarna lanceert een nieuwe lijn combigereedschappen. Het combigereedschap is een basisapparaat waarop verschillende gereedschappen en opzetstukken zijn te bevestigen.

20150402_Husqvarna_combi_gereedschap_1De nieuwe lijn Husqvarna-combigereedschappen bestaat uit drie modellen, de Husqvarna  122LK voor de particulier en de Husqvarna 524LK en de 525LK voor de professionele gebruikers. De laatste twee hebben een softgriphendel.

De combigereedschappen zijn te combineren met een trimmer, een bezem, een kantensnijder, een beluchter, een frees, een motorzeis, een bladblazer, een heggenschaar en een stokzaag. Het werktuig wisselen kan volgens Husqvarna binnen enkele seconden.

Husqvarna X-Torq

De verschillen tussen de particuliere machine en de machine voor de professional zitten in vermogen (0,6 tot 1 kW), eigen gewicht (tot 5,4 kg) en motor. Dat kan tweetaktmotor zijn, maar ook een viertaktmotor of de Husqvarna X-Torq-motor waarbij lucht via een apart kanaal de verbrandingsgassen naar buiten perst voor het brandstof-luchtmengsel binnenkomt.

20150402_Husqvarna_combi_gereedschap_1 20150402_Husqvarna_combi_gereedschap_2 20150402_Husqvarna_combi_gereedschap_3

Gerelateerde artikelen