Eerste Kärcher MiC 50 in Nederland

Kärcher heeft de eerste MiC 50-werktuigendrager voor Nederland afgeleverd bij Gemeente Kollumerland in de provincie Friesland.

De MiC 50 werd afgeleverd door Kärcher-dealer Veenma Dokkum. De gemeente heeft er een tweeënhalve meter breed opklapbaar GMR-maaidek bijgekocht. Bovendien gaat de gemeente de machine inzetten voor de winterdienst.

Kärcher en Belos

Kärcher introduceerde de MiC 50 vorig jaar. Het is de eerste machine die na de overname van Belos door Kärcher is ontwikkeld onder de vleugels van Kärcher. De MiC 50 is de opvolger van de Belos Transpro 54.

20150403_Karcher_MiC_50_afgeleverd (1)

20150403_Karcher_MiC_50_afgeleverd (2)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Eerder over: Werktuigendrager |
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.