GTH 2015: Techniek op hoog niveau

De drie mannen van Husqvarna die op de vroege morgen van woensdag 9 september bovenin de boom hun zaagkunsten vertonen, zijn symbolisch voor het hoge niveau van de techniek die te zien is op de GTH in Biddinghuizen. Het belooft vandaag een mooie dag te worden.

De tweede versie van Groentechniek Holland (GTH) is groter dan de eerste versie van twee jaar geleden: het aantal standhouders en ook de tentoonstellingsoppervlakte is uitgebreid. Ook kenmerkt deze tweede editie van de grootste Tuin en Park-beurs in de Benelux zich door meer demonstraties. De beurs duurt nog t/m donderdag de 10e en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

DSC_3460

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.