Ginaf Service Ederveen dealer Aebi MT-transporter

Ginaf Service Ederveen BV gaat de vertegenwoordiging van de Aebi MT-transporter in Nederland verzorgen.

Ginaf Service Ederveen is thuis in combinaties voor transport en wegenonderhoud, De MT-transporter past aan de onderkant van het gamma van Ginaf Service Ederveen.

Aebi MT

De Aebi MT is niet breder dan 1,7 m, het laadvermogen is maximaal 4,8 ton. Het voertuig heeft vierwielaandrijving, kruipgang diverse opbouwmogelijkheden en veel hydrauliek aan boord. De voertuigen zijn zowel in langzaam- als in snelverkeer uitvoering leverbaar met Euro 6-motor.

Tijdens de beurs Groentechniek Holland in Biddinghuizen tekende Aebi Schmidt en Ginaf Service Ederveen de overeenkomst. De Aebi MT serie was te bezichtigen op de stand van Mars Machines uit Gieten, dealer van Aebi-machines voor de groensector. Ginaf Service Ederveen is ook importeur van de Bremach-transporters.

20150915_Aebi_MT_bij_Ginaf_service

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.