Toro introduceert nieuwe Workman GTX

De Amerikaanse fabrikant Toro introduceert de Workman GTX UTV. Het voertuig wordt gemaakt met een benzinemotor, maar ook in een elektrische variant. Toro meldt dat de GTX komend voorjaar leverbaar is.

De benzinevariant van de Workman GTX heeft een Kohler-motor met een inhoud van 429 cc. De benzinetank heeft een capaciteit van 18,9 liter. De GTX met elektrische aandrijving haalt het vermogen uit een 48-volts accu. De draaicirkel van beide voertuigen is 6,3 meter. De maximale rijsnelheid bedraagt 25,6 kilometer per uur. Handige snufjes op het dashboard zijn onder meer een klok, een USB oplaadpunt, twee bekerhouders en drie opbergvakken.

De GTX Workman, zowel het voertuig met benzinemotor als de elektrische, is verkrijgbaar in drie varianten. 2-zits, 4-zits en een 2-zits met ruimte voor uitbreiding tot zes zitplekken. Het gewicht varieert van 397 kg tot 809 kg.

Toro

Links: Workman GTX benzine. Rechts: De elektrische variant

workmanGTX

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.