Lichtere motorzaag van Stihl

Stihl presenteert de nieuwe motorzaag MS 261 C-M. Naast de basisversie is de nieuwe zaag ook te leveren in drie andere uitvoeringen met opties als de extra kettingrem QuickStop Super, met de comfortabele kettingsnelspanner of met de elektrische handgreep- en carburatorverwarming.

Na een herziening van het model is de MS 261 C-M met 4,9 kg lichter dan de voorganger. Het vermogen is 3,0 kW. Het zaagblad is 37 centimeter lang. Dat geldt ook voor de andere drie uitvoeringen. Alleen het gewicht is anders. De basisversie weegt 4,9 kg, de versie met alle opties weegt 5,1 kg.

Het deksel van het kettingtandwiel onderging ook een facelift. Dankzij de slankere vormgeving kan de machine dicht bij de stam worden gebruikt.

Stihl

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.