VIDEO: Stram-ST-850-stenentrommel

Bij het leggen van gebruikte klinkers is het aangenaam als de klinkers al schoon zijn. Paul Boon van Boon Bestratingen uit Hardinxveld-Giessendam bedacht met compagnon Leon Aantjes de Stram ST-850-stenentrommel voor minishovels. De trommel schept een vierkante meter aan losgestorte stenen op, reinigt ze intensief en legt ze netjes op rilletje bij het straatwerk.

Stram-ST-850-stenentrommel

In de video zie je hoe de Stram-stenentrommel in elkaar steekt en hoe Boon Bestratingen hem inzet bij het herleggen van klinkers. Meer over de uitvoering, de technische gegevens en de prijsstelling van de Stram ST-850, lees je in Tuin en Park Techniek.Start nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.