Met Kniesitz comfortabel op de knieën

Werknemers in de tuin- en parkbranche die geregeld op de knieën liggen, zeker als dat stratenmakerswerk betreft, kunnen baat hebben bij de Kniesitz van het Duitse Haus + Garten Service in 63920 Grossheubach.

De Kniesitz heeft een comfortabel kussen voor de knie en ondersteunt het onderbeen vlak bij de voet. Daardoor blijft die voet min of meer vrij van de grond, terwijl de eigenaar ervan op de steun zit en dus niet op ze onderbeen. Het zitten is daardoor makkelijker en veel langer vol te houden. De Kniesitz wordt net onder de knie vastgegespt en blijft dus bij het opstaan aan het onderbeen hangen. Per been weegt deze Duitse steunmaatregel 1,4 kg.

DSC_7965-klein

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

1 Reactie op Met Kniesitz comfortabel op de knieën

  1. Avatar Klaus Hasenhindl schreef:

    Vielen Dank für Ihren Bericht über unseren Kniesitz.
    Gerne liefern wir auch Europaweit aus.