Roze Husqvarna kettingzaag

De Zweedse producent Husqvarna heeft de eerste en enige roze ketting zaag geveild. Met de veilig steunt Husqvarna stichting Pink Ribbon, de stichting voor vrouwen die borstkanker hebben of gehad hebben.

De roze Husqvarna 450 is online geveild voor een bod van €1.125. Hendri van Mourik, Husqvarna dealer bood het bedrag en is de bezitter van de roze kettingzaag. “Ik ondersteun het werk van Pink Ribbon van harte. De roze zaag krijgt een prominente plek in onze winkel, maar is niet te koop,” aldus van Mourik.

Behalve met de veiling zamelde Husqvarna ook fondsen in met de verkoop van roze speelgoed kettingzagen. Het totaalbedrag wat overhandigd is aan Pink Ribbon komt uit op €3.000, per verkocht exemplaar is €3 gedoneerd. De verkoop van de speelgoed kettingzagen en online veiling vonden plaats van 1 tot 31 oktober 2016. De actie werd in 20 landen gevoerd.

Husqvarna

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.