Vernieuwe stobbenfresen van Herder-Fermex

Herder-Fermex heeft de stobbenfrezen SCW-410 H en de op rupsen rijdende SCT-410H vernieuwd. De machines hebben nu onder meer een extra hydrauliekpomp voor het bedienen van de freesarm.

Door het inschakelen van het freeswiel wordt de bediening in ‘slow motion’ gezet. Dit betekent dat de rijsnelheid gereduceerd wordt. Als het freeswiel wordt uitgeschakeld, dan schakelt de machine automatisch terug naar de ‘hoge snelheid’. De wielversie heeft dan een rijsnelheid van 5 kilometer per uur, de rupsversie 4.

Radiografische besturing

De uitvoering op het rupsonderstel, de SCT-410H, is optioneel leverbaar met radiografische besturing. Met een breedte van 79 cm zijn beide machines compact en wenbaar. Ondanks de compacte afmetingen is een freesdiepte tot 42 cm haalbaar.

Herder-Fermex-SCW-410H-SCT-410H_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.