Nieuwe smalspoortrekkers van Deutz-Fahr

Deutz-Fahr presenteert nieuwe smalspoortrekkers. De 5DF, 5DS, 5DV en de 5DF ECOLINE Series volgen de Agroplus trekkers op. De nieuwe machines hebben een drietraps Powershift en een topsnelheid van veertig kilometer per uur.

Keuze te over als het gaat om de smalspoortrekkers van Deutz-Fahr. De fabrikant heeft met de nieuwe trekkers 44 modellen met vermogens van 75 tot 113 pk in het assortiment. De trekkers kunnen met een stuuruitslag tot zestig graden krap sturen. In vergelijking met de vorige smalspoortrekkers is de draaicirkel volgens de makers met 10 procent afgenomen.

Common-rail

Onder de kap hebben de smalspoortrekkers, afhankelijk van het model, een drie- of viercilinder Farmotion Stage 3B common-rail motor. De motoren zijn voorzien van elektronische uitlaatgasregulatie (EGR).

De drie-traps Powershift heeft maximaal 45 versnellingen naar voren en tot 45 versnellingen achteruit. De snelheid van 40 km / u kan worden bereikt met elke bandencombinatie.

Deutz-Fahr-smalspoor_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.