Ronde schoffel van Etesia tegen onkruid

De Demopark-tentoonstelling, die begin deze week plaatsvond in het Duitse Eisenach, stond vooral in het teken van de niet-chemische onkruidbestrijding. Deze StabNet 70 doet dat met ronde schoffels en is bestemd voor niet niet verharde paden.

De schoffels van de Stabnet zijn niet-aangedreven, maar kunnen vrij bewegen om de as waarop ze zitten. Door de weerstand die ze in de grond ondervinden gaan ze draaien ; dat kan zowel links- als rechtsom zijn. De Stabnet is er voorlopig alleen in 70 cm breedte en is bedoeld voor het onkruidvrij houden van onverharde wandel- en fietspaden. Op de Demopark zat hij bevestigd aan de voorzijde van de zitmaaier Etesia Hydro 80 MKHP4. Etesia brengt de Stabnet in de handel, maar hij is afkomstig van Avril Industries.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.