GTH 2017: Nieuwe Iseki TG 6675

Iseki komt met de nieuwe TG 6675 naar GroenTechniek Holland, dat meldt importeur Van der Haeghe uit Geldermalsen. De compacttrekker heeft een mechanische transmissie en een viercilinder common rail dieselmotor met een vermogen van 52 kW (70 pk).

De tranmissie heeft 12 versnellingen voor- en 12 achteruit. De aftakas wordt elektrisch /hydraulisch Bediend. Met een knop kan de aftakas naar keuze snel of langzaam worden ingeschakeld. De aftakas kan ook bediend worden met een schakelaar die op het spatbord linksachter is gemonteerd. De aftakas toerental kent twee snelheden, 540 en 750.

De totale pompcapaciteit bedraagt maar 74,6 liter. Er is één pomp voor de besturing en één voor externe hydrauliek. Standaard heeft de TG 6675 twee hydraulische ventielen met vier aansluitingen achter. Ook standaard is een joystick voor de bediening van een fronthef en/of voorlader. De hefinrichting achter heeft een hefvermogen van 1600 kg. De trekker wordt leverbaar met cabine of een veiligheidsbeugel.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.