Roberine klepelt vijfdelig

Roberine komt naar de GTH met een nieuwe zelfrijder met vijf klepel-units. De werkbreedte is 345 cm en de maaisnelheid 12 km/h. Een 2-liter 4-cilinder turbodiesel van Yanmar levert het vermogen.

De vijfdelige klepelmaaier is volgens Roberine het logische vervolg op de driedelige versie die ruim twee jaar geleden op de markt kwam. De 47 kW (63 pk) Yanmar drijft twee punjerpompen aan die op hun beurt de vijf plunjermotoren van olie voorzien. In het werk is de nieuwe Roberine 355 cm breed. Opgeklapt voor transport is dat 188 cm. De snelheid is dan 25 km/h. De bediening van het rijgedeelte loopt via twee rijpedalen. De nieuwe Roberine is ook leverbaar met vijf kooimaaiers en heet dan R5. Bij het raken van een obstakel wijken de buitenste elementen uit naar achteren.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.