Kleine trekkers van Zetor

De Tsjechische trekker fabrikant Zetor komt met een serie kleine trekkers onder 37 kW (50 pk). De tweekoppige serie krijgt de naam Utilix.

De trekkers zijn voorzien van een 2,2 liter viercilinder Perkins-motor. De Utilix HT 45 levert maximaal 31 kW (43 pk) en de Utilix HT 55 heeft een vermogen van 36 kW (49 pk). De trekkers hebben een hydrostatische transmissie met drie groepen en een 540/1000 toerige aftakas.

De maximale opbrengst van de hydrauliek bedraagt 56 liter per minuut. Bediening met een joystick is standaard. Met deze joystick zijn maximaal 4 dubbelwerkende ventielen te bedienen. Verder is de cabine standaard voorzien van airconditioning. De trekkers wegen 1.900 kg. De categorie I hefinrichting tilt 1.500 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.