Nieuwe Ambrogio maairobot

De Ambrogio L60 Deluxe is de jongste telg van de Italiaanse fabrikant. De maairobot maakt geen gebruik van perimeterdraad en werk na één druk op de knop.

De L60 Deluxe is geschikt voor gazonnen tot 200 vierkante meter. De maaier werkt met grassensoren, drop-off sensoren en een simpele bumper switch techniek. Volgens de fabrikant kan de maaier op hellingen tot 26 graden werken. De Ambrogio L60 Deluxe is verkrijgbaar vanaf maart 2018 voor 999 euro bij de Ambrogio-dealers in Nederland.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.