Nieuwe Müthing driedelige klepelmaaiers

Müthing komt met nieuwe driedelige MU-E/Fklepelmaaiers. GTJ uit Roermond presenteert de machines op Agrotechniek Holland.

De maaiers zijn er met werkbreedtes van 360, 460 en 560 centimeter. De combinaties zijn verkrijgbaar in een getrokken versie met drie units achter of als opbouwuitvoering met 1 front en twee machines achter in de driepunt. Ook optioneel is een verstelbare klep waarmee de zuigende werking kan worden ingesteld. Op die manier ontstaat er ook bij kort gras een egaal maaibeeld.

Elektrische bediening is optioneel. Daarbij kunnen de maaiers afzonderlijk van elkaar worden bediend. De maaiers zijn dan uitgerust met een koppeling die ervoor zorgen dat er tijdens het maaien één maaiunit opgetild kan worden voor bijvoorbeeld obstakels. De maaihoogte is standaard traploos verstelbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.