Kleine Caravaggi-versnipperaar met elektrische aandrijving

De Italiaanse fabrikant Caravaggi introduceert de TRX50 i-e. Deze takkenversnipperaar is voorzien van een accupack met elektromotor en versnippert takken tot een diameter van 5 centimeter.

De elektromotor heeft een vermogen van 2,2 kW (3 pk). De rotor bestaat uit twee messen en een tegenmes. Deze rotor versnippert takken tot 5 cm dikte. Vier schoepen stuwen de snippers via de lospijp naar buiten. De versnipperaar is 55 cm breed, 135 cm lang en 120 hoog. Inclusief accu weegt de machine 65 kg.  

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.