Stiga komt met hogedrukreinigers

Maaierfabrikant Stiga gaat zich mengen in de markt voor hogedrukreinigers. Dat meldt TopAgrar. Stiga trapt af met vijf modellen.

De kleinste versie is een draagbare HPS110-reiniger die 390 liter per uur met 110 bar produceert. De daaropvolgende machines zijn de HPS 235R en de HPS 345 die beide 450 liter water per uur verplaatsen onder een druk van respectievelijk 135 en 145 bar. De slang aan de twee machines heeft een lengte van zes meter. De grootste modellen, de HPS 550R en de HPS 650R. De stalen lansen van de twee machines zijn telescopisch. De pomp van de HPS 650R verwerkt 550 tot 600 liter water per uur.

De hogedrukreinigers zijn vanaf dit voorjaar leverbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.