Carraro komt met nieuwe smalspoortrekkers

Carraro komt met de Compact smalspoortrekkers met vermogens van 45, 50 en 55 Kw. De trekkers zijn leverbaar in de uitvoering V met een breedte van 1005 tot 1340 mm en de VLB-versie met een breedte van 1360 tot 1460 mm.

De motor is een 3 cilinder Deutz TCD2.2 l die aan de stage 5 norm voldoet. De transmissie heeft 24 versnellingen vooruit en 24 achteruit met een maximum snelheid van 30km/h voor de V uitvoering en 40km/h voor de VLB.

Standaard is een twee toeren (540/540eco) aftakas leverbaar. Een twee toeren (540/1000)  aftakas is ook leverbaar.  De trekker is standaard voorzien van een 50 liter + 30 liter hydrauliekpomp. De hefkracht bedraagt 1800 kilo.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.