Led-flitsen maken Berky maaiboot visvriendelijk

De Duitse fabrikant van machines voor waterschapsbeheer Berky heeft de elektrische maaiboot die ze eerder dit jaar introduceerde uitgerust met een optie die de machine visvriendelijk maakt.

Op de maaiboot is een T-mes met led-flitsen beschikbaar. De flitsen moeten ervoor zorgen dat vissen niet in de buurt van de boot komen en dus niet worden geraakt tijdens het maaien. Afhankelijk van de waterkwaliteit reiken de flitsen tot 5 meter. De led-lampen hebben voldoende aan een 24 volts aansluiten van de boot. De led-flitsen zijn optioneel. Een meerprijs is nog niet bekend.

De nieuwe Berky maaiboot is te zien op GroenTechniek Holland op de stand van importeur Green Technology Janssen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.