Nieuwe Ferrari compacttrekkers

Trekkerbouwer Ferrari komt met nieuwe modellen: de Cobram L65 en de Thor L80N.

De Cobram L65 is voorzien van een 1,9 liter Kohler driecilinder motor met een vermogen van 41 kW (56 pk) die voldoet aan de stage 3b emissienorm. De trekker heeft een 12+12 versnellingsbak en is standaard voorzien van een tweetoeren 540/540eco aftakas. De Cobram is in diverse uitvoeringen leverbaar zoals de AR met knikbesturing, RS met voorwielbesturing en de MT met voorwielbesturing voor maaien op hellingen. Op de MT uitvoering is een omkeerinrichting standaard, op de AR en RS uitvoering is dat optioneel. De Cobram L65 wordt ook verkocht door de zustermerken BCS en Pasquali als Valiant L65 en Eos L65.

Thor L80N

De Thor L80N wordt aangedreven door een 2,5 liter Kohler viercilinder turbo-intercooler met een vermogen van 55 kW (75 pk). Om aan de stage 3b eisen voldoen is de motor voorzien van een EGR-klep en DOC. De trekker heeft een 16+16 versnellingsbak en is standaard voorzien van een tweetoeren 540/540eco aftakas. De trekker is in diverse uitvoeringen leverbaar zoals de AR met knikbesturing en de RS met voorwielbesturing, die zowel mét als zonder omkeerinrichting leverbaar is. Ook de Thor L80N is leverbaar als BCS Vithar L80N en als Pasquali Mars L80N.

Cobram L65 (Foto: Ferrari)

Thor L80N (Foto: Ferrari)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.