Kuhn introduceert klepelmaaiers voor frontaanbouw

Met de BVR-serie komt Kuhn met klepelmaaiers voor het zware werk die in de fronthef kunnen. Volgens de fabrikant vraagt de markt steeds vaker naar frontklepelmaaiers, omdat de kans op beschadigingen aan de trekker dan stukken kleiner is.

De BVR-serie klepelmaaiers is er in drie werkbreedtes, 160 cm, 180 cm en 200 cm. Door een nieuwe aanbouwbok kan de BVR in de fronthef worden gebruikt, maar ook in zowel de fronthef als achter met een side shift. De BVR heeft een rotor van met een diameter van 423 millimeter en 1,2 kg zware klepels met aan beide kanten een slijtlaag. Daarmee is de BVR geschikt voor hout tot een doorsnede van 8 cm. Daarmee is de BVR geschikt voor bijvoorbeeld verkleinen van snoeihout in boomgaarden. Optionele verstelbare tanden kunnen ervoor zorgen dat platliggende houtopslag voor de klepels wordt opgepakt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.