Libramont 2019: Giant G2200HD+

Tobroco-Giant presenteert op Libramont nog maar weer eens een nieuwe kniklader. De fabrikant pakte op de afgelopen Bauma al flink uit met onder meer een elektrische machine, nu is de G2200HD+ aan de beurt.

De kleine kniklader weegt 2.100 kg en heeft een vermogen van 18,5 kW (28 pk). De lader heeft een maximale hefhoogte van 2.825 mm. Net als de machines die op de Bauma gepresenteerd werden, is ook de nieuwe Giant voorzien van een dieselmotor die voldoet aan de Stage 5 emissie-eisen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.