Nieuwe Taurus van Köppl

Importeur Van der Haeghe uit Geldermalsen toont op Groen Techniek Holland de nieuwe Köppl Taurus. De eenassige werktuigendrager is onder meer uitgevoerd met omkeerschakeling.

De omkeerschakeling zorgt voor een snelle richtingsverandering. Het snelheidsbereik is 0-8 km/h vooruit en 0-4 km/h achteruit. De duwboom kan zonder gereedschap 180 graden worden versteld en gezwenkt.

Het stuur kan zowel naar links als naar rechts op 20 graden worden vergrendeld, zodat de machinist goed naast de machine kan lopen. De Taurus heeft twee aftakastoerentallen van 837 rpm en 581 rpm (ECO). De nieuwe ECO-functie maakt het mogelijk om te werken met lagere motortoerentallen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.