Rabaud komt met grote versnipperaar

Het Franse Rabaud komt met de BR 180 Vario versnipperaar. De machine is ontworpen om mest, compost, en groenafval te verwerken tot een product dat in biogasinstallaties kan worden gebruikt.

Ook kan de machine gebruikt worden om pallets en hout te versnipperen. De versnipperaar staat op een tandemstel en is uitgerust met een rotor met een breedte van 1.400 mm en een diameter van 730 mm. De rotor wordt aangedreven door een stage 4 zescilinder Deutz motor van 176,3 kW (240 pk). Daarnaast heeft de machine een laadbak van 3 kuub met een bewegende metalen vloer en een transportband met een maximale loshoogte van 2,90 m.

Foto: Youtube Rabaud sas.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.