Iseki breidt SRA-ruwterreinmaaierserie uit

De Japanse machinefabrikant Iseki heeft de SRA-ruwterreinmaaierserie naar beneden toe uitgebreid met de SRA 600. Deze machine met een werkbreedte van 60 cm, zal importeur Van der Haeghe voor het eerst tonen op GroenTechniek Holland.

De kleinste SRA wordt op twee wielen aangedreven en is uitgerust met een motor die 12,5 kW (17,5 pk) levert. De machine wordt aangedreven met een hydrostaat met twee groepen.

Behalve de Iseki SRA 600 toont Van der Haeghe op GroenTechniek Holland ook twee nieuwe loopruwterreinmaaiers van Iseki. De SHE 61 is een cirkelmaaier met een werkbreedte van 60 cm met drie versnellingen voor- en één versnelling achteruit. Aan de voorzijde heeft deze machine één zwenkwiel.

Klepelmaaier

De HRE 662 is een klepelmaaier met een werkbreedte van 65 cm. Deze machine is uitgerust met een Honda-benzinemotor. De maaihoogte van deze machine is instelbaar van 50 tot 110 mm. Twee zwenkwielen voorop de machine vereenvoudigen het manoeuvreren met deze machine.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.