Bobcat introduceert nieuwe compacttrekkers

Bobcat komt met een nieuwe serie compacttrekkers. De trekkers worden in eerste instantie gebouwd in een OEM-samenwerking met een Zuid-Koreaanse fabrikant. Op de lange termijn neemt Bobcat de productie zelf over. De trekkers komen niet in Nederland op de markt.

De nieuwe trekkerserie bestaat uit 15 modellen met vermogens van 15,4 tot 42,6 kW (21 tot 58 pk). Alle modellen worden standaard uitgerust met vierwielaandrijving. Ook kun je ervoor kiezen de cabine achterwege te laten. Standaard zijn de driepuntshef en een aftakas aan de achterzijde. Om vibraties tegen te gaan, ligt er op de vloer van de trekkers een dikke rubberen mat. De trekkers variëren in prijs van 10.363 tot 38.283 euro. (Foto: agriculture.com)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.