Nieuwe Avant 735 kan het met minder vermogen

De Finse machinebouwer Avant heeft een nieuwe kniklader de 700-serie. De kleinste in de serie heeft minder vermogen, maar evenveel hefkracht als de twee grotere 700-machines.

Een Kubota met een vermogen van 19 kW (26 pk). Dat betekent minder dan de helft van het vermogen van de 755i en de 460i. Ondanks een lager vermogen kan de nieuwe 735 net als de twee grotere varianten 1.400 kg tillen tot een hoogte van 3,1 meter.

11 km/h

De maximale snelheid van de Avant 735 is 11 km/h. Wil je sneller, dan heb je de grotere machines uit de 700-serie nodig. De hydrauliekopbrengst bedraagt 50 l/m. De cabine is er in drie varianten. (Avanttecno.de)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.