GTM Professional introduceert nieuwe versnipperaar

GTM Professional introduceert de nieuwe GTS900C houtversnipperaar. De machine heeft twee verschillende uitvoermogelijkheden, waardoor naast takken ook wat grotere volumes zacht materiaal versnipperd kan worden.

De GTS900C wordt geleverd met een 10 pk Loncin motor.  De machine lijkt sterk op de al bestaande GTS900, het grote verschil op de nieuwe versnipperaar is een extra uitvoer laag bij de grond. De lage uitvoer dient gebruikt te worden voor het versnipperen van zacht materiaal met een hoog vochtgehalte, waaronder grassen of plantenresten voor compost. Om het composteringsproces sneller te laten verlopen, is de GTS900C uit te rusten met een zeefrooster waarmee het materiaal extra klein wordt.

Hoogte aanpassen

De uitvoerhoogte kan met een deflector tot 85 graden worden aangepast. De nieuwe GTS900C is verkrijgbaar vanaf 2.950 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.