Lamborghini viercilinder compacttrekkers tot 59 pk

Machinefabrikant SDF presenteert nieuwe Lamborghini Sprint compacttrekkers met vermogens van 37 en 43 kW (51 en 59 pk). Beide modellen hebben een 2,2 liter viercilinder motor.

De Sprint trekkers hebben twaalf versnellingen en halen een maximale snelheid van 30 km/h. Optioneel is een 16+16 bak met kruipversnelling. De aftakas aan de achterzijde is standaard 450 rpm, optioneel zijn een 540 eco of een 1.000 rpm versie. Een front- en tussenaftakas zijn eveneens optioneel.

De compacte trekkers zijn verkrijgen met een inklapbare ROPS of met een cabine. De wielbasis van de trekkers is 1.800 mm. Dat maakt de machines, samen met een grote stuurhoek, wendbaar. De hydrauliekpomp levert 30 l/min. Een tweede hydrauliekpomp levert 15 l/min voor de besturing. De hef kan maximaal 1.200 tillen. Een fronthef is optioneel en heeft een hefvermogen van 600 kg.

De Lamborghini Sprint is de vervanger van de Ego. Daarmee is de Sprint terug van weg geweest, want tussen 1995 en 2004 gebruikte de fabrikant de naam ook al. SDF lanceerde eerder de Same-variant van de compacttrekker, de Delfino.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.