Nieuwe Metrac H75 van Reform

Het Oostenrijkse Reform voegt de Metrac H75 toe aan het programma. De nieuwe Metrac heeft een Stage 5 Perkins common-rail motor met een inhoud van 2,8 liter en een vermogen van 55 kW (75 pk).

De hydrostatische transmissie wordt elektronisch aangestuurd en heeft maximumsnelheid van 40 km/h. Standaard wordt de trekker geleverd met een 540 toeren aftakas en frontaftakas. Optioneel is 1.000 toeren of een 540/1000 toeren aftakas leverbaar.

De standaard hydrauliekpomp heeft een opbrengst van 29,2 liter per minuut bij een druk van 195 bar. De Metrac kan ook worden geleverd met een axiaalpomp met een opbrengst van 52 liter bij een druk 195 bar. De voor- en achterhef kunnen beiden 1.500 kg tillen. In de standaarduitvoering heeft de Metrac H75 een leeggewicht van 2.500 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie