Nieuwe compacte wielladers en knikladers van Bobcat

Bobcat introduceert nieuwe compacte wielladers (L65 en L85) en kleine knikladers (L23 en L28). De  wielladers zijn er met een kiplast van respectievelijk 2,6 en 3,1 ton, voor de knikladers geldt een capaciteit 1,3 en 1,4 ton.

De Bobcat L65 heeft een vermogen van 41 kW (55 pk) en een maximale snelheid van 30 km/u. De kiplast bedraagt 2,6 ton, het eigen gewicht van de machine is 4,5 ton. Voor de L85 geldt eveneens een maximale snelheid van 30 km/u. Het vermogen bedraagt 51 kW (68 pk). De maximale kiplast van de L85 is 4,8 ton.

Kleine knikladers

Met de L23 en L28 nestelt Bobcat zich in de markt voor kleine knikladers. Opvallend is de hoge kiplast in vergelijking met het eigen gewicht. De L23 weegt 1,7 ton en heeft een kiplast van 1,3 ton. De L28 weegt 1,9 ton en heeft een kiplast van 1,4 ton. Voor beide kleine knikladers geldt een maximale rijsnelheid van 13 km/u en een motorvermogen van 18 kW (25 pk).

De nieuwe kleine kniklader van Bobcat, de L28.

De nieuwe L85 wiellader van Bobcat.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie