Favoriet

Algemeen

AAA-LUX Led bereikt mijlpaal

De velden van Tennisclub Weert-Oost zijn de honderdste die verlicht worden met de AAA-LUX Led verlichting. Die mijlpaal werd op 14 juni bereikt. De Led armaturen en het Licht Controle management systeem voldoen aan de hoogste internationale normen voor sportveldverlichting.

In januari 2010 werd de eerste tennisbaan uitgerust met de dynamische Led-verlichting. Sindsdien produceert AAA-LUX Led voor verschillende soorten sportvelden. De lampen halen niet alleen de energierekening naar beneden, maar zorgen ook voor reductie van CO2 uitstoot.

AAA-LUX LED verlichting is flexibeler dan de conventionele lampen. De verlichting is met een Licht Controle Management Systeem te bedienen en kan verschillende verlichtingsniveaus aanbieden. LED verlichting geeft onmiddellijk licht terwijl je bij traditionele verlichting vijf tot tien minuten moet wachten voordat het echt aan is. Daarnaast kun je LED verlichting direct na uitschakelen ook weer aanschakelen. Het licht is witter alsof je bij daglicht staat te sporten.

Draadloos bedienen

Met het Licht Controle Management Systeem is het mogelijk de verlichting via een draadloze link te bedienen met onder andere knoppenkasten, touchscreens en/of mobiele telefoons. Door goed gebruik van de verlichting zijn besparingen tot wel 70 procent mogelijk ten opzichte van de veel gebruikte verlichting.

 

Gerelateerde artikelen