Favoriet

Maaien

John Deere lanceert nieuwe X700-zitmaaiers

Een verbetering in luchtbeheer, bevestiging van werktuigen en comfort voor de bestuurder. Dat zijn naar zeggen van John Deere de kenmerken van drie nieuwe X700-serie dieselzitmaaiers. Deze modellen zijn beschikbaar vanaf juli 2013.

Een verbetering in luchtbeheer, bevestiging van werktuigen en comfort voor de bestuurder. Dat zijn naar zeggen van John Deere de kenmerken van drie nieuwe X700-serie dieselzitmaaiers. Deze modellen zijn beschikbaar vanaf juli 2013.

De nieuwe reeks bestaat uit de X750 met tweewielaandrijving en tweewielbesturing, die het vorige X740-model vervangt; de X754 met tweewielaandrijving en vierwielbesturing, een nieuw model in de reeks; de X758 met vierwielaandrijving en tweewielbesturing, die de X748 vervangt.

Alle drie de nieuwe modellen hebben een vernieuwd, volledig gelast stalen frame met een maximale sterkte voor 17,9 kW/24 pk en een motor met een cilinderinhoud van 904 cc.

De vloeistofgekoelde driecilinder-dieselmotor biedt de juiste capaciteit voor veeleisende toepassingen. De efficiënte verbranding vermindert de uitstoot, verhoogt de brandstofefficiëntie en verlaagt daarmee de operationele kosten.

Alle drie de modellen zijn voorzien van een nieuw ontworpen luchtinlaat voor een beter luchtbeheer en lagere bedrijfstemperaturen.

Gerelateerde artikelen