Favoriet

Boomverzorging

Duurzame voordelen tijdens beurs

Dolmar presenteert op Groen Techniek Holland producten en technieken die naar zeggen van het bedrijf milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Dolmar presenteert op Groen Techniek Holland producten en technieken die naar zeggen van het bedrijf milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

De vakbeurs vormt het podium waarop Dolmar het assortiment 4-takt en 36V machines toont. Ook is carver Sander Boom (foto) aanwezig. Hij demonstreert zijn kunsten op het gebied van carving en speedcarving op twee verschillende podia tijdens de beursdagen.

Dolmar biedt tuinmachines die zijn uitgerust met 36V Lithium-ion accutechnologie. Bezoekers kunnen tijdens de beurs zelf kennismaken met de 36V bosmaaier, heggenschaar, bladblazer en kettingzaag. De 36V machines hebben een lager gewicht, produceren minder geluid en trillingen.

De milieuvriendelijke 4 takt machines vormen een alternatief voor de 2-takt techniek. Net als voor het 36V gereedschap gelden de lagere uitstoot van schadelijke stoffen, minder trillingen en lage verbruikskosten als de belangrijkste voordelen.

Gerelateerde artikelen