Favoriet

Bedrijfsnieuws

Dolmar producten in nieuwe catalogus

Dolmar heeft het assortiment tuinmachines, accesoires en verbruiksartikelen gebundeld in een nieuwe catalogus voor 2014. Het bedrijf meldt dat de nieuwe editie overzichtelijker is dan de vorige. Op de Groene Sector Vakbeurs is de catalogus voor het eerst verspreid.

DOL1327-02_CAT_Cover_2014_WT1.inddDolmar heeft het assortiment tuinmachines, accessoires en verbruiksartikelen gebundeld in een nieuwe catalogus voor 2014. Het bedrijf meldt dat de nieuwe editie van het boekwerk overzichtelijker is dan de vorige. Op de Groene Sector Vakbeurs is de catalogus voor het eerst verspreid.

De vernieuwde catalogus van Dolmar is ingedeeld per productgroep. Eerst worden de machines gepresenteerd, dan de accessoires en vervolgens de verbruiksartikelen. De catalogus bevat themapagina’s over onder andere het 4-takt gereedschap.

Dolmar laat weten dat de catalogus naast de belangrijkste eigenschappen en technische specificaties van elke machine, ook veel afbeeldingen en foto’s bevat. De catalogus van 2014 is af te halen bij de Dolmar-dealers.