Favoriet

Maaien

MDB Greenclimber met Dragone-klepelmaaier

De Duitse distributeur Vogt GmbH levert vanaf begin dit jaar de radiografische MDB-werktuigendrager op rupsen met Dragone-klepelmaaier. Beide fabrikaten, MDB en Dragone worden in Duitsland door de firma Vogt GmbH gedistribueerd.

De Duitse distributeur Vogt GmbH levert vanaf begin dit jaar de radiografische MDB Greenclimber-werktuigendrager op rupsen standaard met Dragone-klepelmaaier. Beide fabricaten, MDB en Dragone worden in Duitsland door de firma Vogt GmbH gedistribueerd.

Zowel MDB als Dragone is Italiaans. De MDB Greenclimber-werktuigendrager heeft een dieselmotor met een vermogen van 37,5 kW (50 pk). De hydraulische functies werken proportioneel. Hydraulisch zijn spoorbreedte en de sideshift te bedienen. De MDB Greenclimber is uiteraard met allerhande werktuigen uit te rusten.

Dragone

De Dragone-klepelmaaier heeft een dubbele spiraal waarin de geharde klepels gemonteerd zijn. De Dragone zou geschikt zijn voor maaien en versnipperen van stevige houtopslag en moet zelfs stammen met een doorsnede tot acht centimeter kunnen verkleinen.

MDB Mähraupe mit DRAGONE-Mulchkopf_03

MDB Mähraupe mit DRAGONE-Mulchkopf_01