Favoriet

Maaien

Cabine voor Ransomes Jacobsen MP

De Medium Platform-zelfrijdende maaimachines van Ransomes Jacobsen kan nu affabriek voorzien worden van een cabine. Die wordt gebouwd door het Duitse bedrijf Dieteg en is voorzien van gebogen voor- en achterruit. Die moeten de cabine stiller maken. Een airco is standaard.

De Medium Platform-zelfrijdende maaimachines van Ransomes Jacobsen kunnen nu af-fabriek voorzien worden van een cabine. Die wordt gebouwd door het Duitse bedrijf Dieteg en is voorzien van gebogen voor- en achterruit. Die moeten de cabine stiller maken. Een airco is standaard.

De MP met cabine krijgt een stoel met stoffen in plaats van kunststof bekleding. De overige elementen van het bestuurdersplatform blijven gelijk bij de keuze voor de cabine. Op de A-stijlen zijn knipperlichten plus koplampen gemonteerd.

Accessoires

In de rand van het cabinedak zijn werklampen geïntegreerd. Ook een ruitenwisser behoort tot de uitrusting van de cabine. De airco is ook weggewerkt in het cabinedak. De cabine heeft enkel een linkerportier. Rechts zit een schuifraam.

20150623_Ransomes_Jacobsen_cabine 20150623_Ransomes_Jacobsen_cabine_3

Gerelateerde artikelen