Favoriet

Maaien

GTH 2015: Allett RM34-cirkelmaaier

De Allett RM 34-stadionmaaier maait 86 cm breed en heeft een grasopvangzak van 90 liter. Wie met deze cirkelmaaier werkt heeft de keuze uit vijf versnellingen. De grote maaibreedte wordt gehaald met twee roterende messen naast elkaar.

De maaihoogte van de Allett RM 34 is traploos instelbaar tussen 15 en 75 mm. De maaihoogte is af te lezen via een strip met schaalbalk. De maaimessen worden aangedreven door een benzinemotor.  Optioneel is een borstelstrip voor de maaier. Aan de voorkant heeft de maaier twee zwenkwielen, achter een rol met grote diameter over de volledige maaibreedte.

Engelse voetbalclubs

De Nederlandse importeur van het Engelse Allett laat weten dat de fabrikant de machine ontwikkelde in samenspraak met grote Engelse voetbalclubs. De machine zou een goede oplossing kunnen zijn voor het maaien kort na het doorzaaien of inzaaien of het opruimen van speelschade. Maar ook in grote tuinen kun je uiteraard opschieten met de Allett RM 34. Allett kennen we als fabrikant van aangedreven duw-kooimaaiers.