Favoriet

Trekkers

Nieuwe generatie smalspoortrekkers van Case IH

Case IH introduceert vernieuwde serie Quatum smalspoortrekkers. Net als de voorgangers bestaat de serie uit de varianten V, F en N. De modellen zijn voorzien van FPT motoren, die voldoen aan de Stage 3B emissie-eis.

Case IH introduceert de vernieuwde serie Quatum smalspoortrekkers. Net als de voorgangers bestaat de serie uit de varianten V, F en N met vermogens tussen de 48 en 78 kW (65 en 105 pk). De modellen zijn voorzien van FPT motoren, die voldoen aan de Stage 3B emissie-eis.

Naast een nieuw uiterlijk is de Quatum serie voorzien van hydrauliek aansluitingen voor de cabine. Een elektronische motortoerentalregeling maakt een keuze tussen twee toerental instellingen mogelijk. Een geïntegreerde fronthef met pto is optioneel leverbaar op de Quatum modellen. De fronthef heeft een hefvermogen van 2600 kg. Optioneel kan gekozen worden voor een high flow hydrauliek pomp met een olie opbrengst van 80 l/min.

Cabine filtering

Voor modellen met een cabine kan optioneel gekozen worden voor een filtersysteem dat gewasbeschermingsdeeltjes uitfiltert. Een schakelaar maakt de keuze naar stof filtering mogelijk. Dit verhoogt de levensduur van het filter dat gebruikt wordt bij de gewasbescherming. De breedte van de V variant begint vanaf 106,3 cm voor in de wijnbouw, gevolgd door de N variant met een breedte van 122,8 cm. De F variant voor gebruik in de boomgaard is beschikbaar in de breedte 138,2 cm.

Gerelateerde artikelen