Favoriet

Transport

Hustler komt met transporter met haakarm

Het merk Hustler kennen we in Nederland van de gele zeroturnmaaiers die Lankhaar Techniek uit Eethen distribueert. De fabrikant ervan is gevestigd in de VS. Onlangs introduceerde het een eigen transporter met een opvallende laadbak.

De Hustler MDV 1200-tranporter is er in twee varianten die slechts op één vlak van elkaar verschillen. De MDV LeveLift heeft een laadbak die je als een haakarm kunt afzetten. Zo zet je er makkelijk een zwaarder voorwerp op. Denk aan een grote plantenbak of een machine. Een trilplaat bijvoorbeeld. De bak kan met een krappe 350 kg worden geladen, wil de transporter hem nog kunnen tillen. De tweede variant heeft een vaste laadbak en die draagt maximaal 540 kg.

Heavy duty

De MDV’s 1200 hebben een dieselmotor van Kohler met 1.028 cc waar ze 18 kW (24 pk) uithalen en rijden maximaal 60 km/h. De voorwielen zijn onafhankelijk geveerd en de achteras is pendelend opgehangen. Vierwielaandrijving is uitschakelbaar en de beremming gaat hydraulisch met schijven op alle vier de wielen. MDV staat voor Maximum Duty Vehicle.

Gerelateerde artikelen