Favoriet

Maaien

Nieuwe Stihl FSA 130 accubosmaaier

Machinefabrikant Stihl breidt het programma van accumachines uit met de FSA 130 accubosmaaier. De bosmaaier is uitgerust met een dubbele handgreep en heeft dezelfde aandrijving als de FS 131 benzine uitvoering. Het motortoerental kan op drie niveaus ingesteld worden.

Machinefabrikant Stihl breidt het programma van accumachines uit met de FSA 130 accubosmaaier. De bosmaaier is uitgerust met een dubbele handgreep en heeft dezelfde aandrijving als de FS 131 benzine uitvoering. Het motortoerental kan op drie niveaus ingesteld worden.

Voor gebruikers die veel langs omheiningen, wegen of bomen werken biedt Stihl de FSA 130 R versie met beugelgreep aan. Deze wordt standaard geleverd met een AutoCut C 26-2 maaikop en heeft een maaicirkel tot 420 mm. De FSA 130 is standaard voorzien van een GSB 260-2 grassnijblad.

Looptijd

De Stihl FSA 130 weegt 4,4 kg (zonder accu). Met een AR 3000 ruggedragen accu haalt de bosmaaier, wanneer die op volle toeren en met het grassnijblad gebruikt wordt, een looptijd tot 7 uur. De FSA 130 R met beugelgreep weegt 3,7 kg (zonder accu).

Gerelateerde artikelen