Favoriet

Laadtechniek

Telescopische kniklader van Eurotrac

Eurotrac-importeur P. de Heus en Zonen uit Greup meldt dat vanaf augustus dit jaar de Eurotrac T13 te koop is. Het betreft een telescopische kniklader met een 37,5 kW (50 pk) Kubota-viercilindermotor.

Importbedrijf P. de Heus en Zonen uit Greup meldt dat vanaf augustus dit jaar de Eurotrac T13 te koop is. Het betreft een telescopische kniklader met een 37,5 kW (50 pk) Kubota-viercilindermotor.

Op de telescopische giek na, is de Eurotrac T13 gelijk aan de W13. De T13 heeft overload-beveiliging en een hydraulisch snelwisselsysteem voor de aanbouwdelen. De maximale hefhoogte is nagenoeg vierenhalve meter, de storthoogte bijna drieënhalve meter. Op een monitor in de cabine lees je de hefhoogte en belasting af. De importeur laat weten dat de vanaf-prijs van de nieuwe Eurotrac 34.850 euro is.

De T13 heeft 50 liter diesel aan boord en 60 liter hydrauliekolie. Het eigen gewicht is 3.400 kg en het maximale hefvermogen 1.760 kg. De T13 rijdt maximaal 24 km/h.

Eurotrac

Eurotrac is een merknaam van P. de Heus en Zonen. Onder de merknaam worden compacttrekkers en de compact-wielladers geleverd, exclusief via P. de Heus en Zonen. De Eurotrac-machines worden, zo laat de importeur weten, in diverse landen gebouwd. De T13 zou dan ook in nauwe samenwerking tussen P. de Heus en de fabrikant, zijn ontwikkeld.

Gerelateerde artikelen