Favoriet

Trekkers

Massey Ferguson introduceert 3700-serie

Massey Ferguson komt met een opvolger voor de 3600-serie. Het dochterbedrijf van Agco introduceert de 3700-serie op de aankomende Agritechnica. De serie die vier types telt, heeft vermogen van 55 kW (75 pk) tot 77 kW (105 pk).

In tegenstelling tot zijn voorganger, heeft de 3700 een viercilinder motor, waar de 3600 een driecilinder onder de motorkap heeft. Het onderhoudsinterval is opgeschroefd naar 600 uur. De trekkers zijn er in verschillende varianten. Een lettertoevoeging in de typeaanduiding geeft aan om welke het gaat. De vijf mogelijke toevoegingen zijn V (Wijngaard), S (Speciaal), F (Fruitteelt), G (Verlaagd) en WF (Breed met laag zwaartepunt).

De trekkers zijn te krijgen met een simpele 12/12 versnellingsbak met mechanische omkeer tot 24/12 met elektrohydraulische omkeer en tweetraps powershift. Voor het eerst kan MF in deze klasse optioneel een geveerde vooras leveren.

Essential en Efficient

De 3700 is net als bij de grotere series te krijgen in verschillende cabine luxe-niveaus. Het Essential model heeft mechanische ventielen en een mechanische hefinrichting. De hydrauliekpomp levert maximaal 95 liter per minuut. Het Efficient-model krijgt elektronische ventielen en hefinrichting. Maximaal levert de hydrauliekpomp 120 liter per minuut. Een multifunctionele joystick voor hydrauliek en transmissie behoort tot de optielijst.

Gerelateerde artikelen